Reisetips og opplevelser

Vakre Norge

Her finner du reisetips, gjestehavnguider, samt nyttige tips og råd til deg som har båt

Norge må oppleves

Norge har en fantastisk skjærgård, hele 100.000 km lang. Få andre land har slike unike muligheter for fritidsbåtliv som oss. Med nesten en million fritidsbåter finnes det ingen andre land som har flere fritidsbåter pr innbygger enn Norge.

På nettet finner du mange reisetips og opplevelser for båtfolket, og har har vi forsøkt å samle noen av dem. Norboat ønsker å gjøre det lettere for deg som båtbruker å bli inspirert, til å finne nye destinasjoner og gode opplevelser, så du for alltid vil verdsette den unike kysten vår, som bare venter på å oppdages av nettopp deg...

Visit Norway

La deg inspirere og finn nye opplevelser langs kysten med Visit Norway. Bruk deres funksjon "I nærheten", eller søk på spesifikke destinasjoner du ønsker å reise til. Enten du har en liten kayak, eller stor seilbåt, yacht eller jolle; -husk at båten din tar deg dit du vil dra....

  

www.visitnorway.no

 


Vel i Havn

Redningsselskapet står bak nettsiden Vel i Havn. Her finner du en av Norges største gjestehavn-oversikter med en smart kartfunksjon, som dekker stort sett hele Norge. 

 

Fjord Norway

Enten du foretrekker å seile over ramsalte bølger i havgapet, eller i fjordene - med fjellene som ruvende kulisser, finner du farvannet du leter etter i Fjord Norge. Nettsiden beskriver gjestehavner og severdigheter/opplevelser fra Vest- og Nordvestlandet. 

Ut.no

Å reise langs kysten med båt gir deg muligheten til å oppleve nye fantastiske turopplevelser på land, til destinasjoner du aldri har vært før. Planlegg båtferien med inspirasjon fra UT.NO sin nettside med tusenvis av turforslag land og strand rundt. 

Mat langs kysten

Reisemål og destinasjoner

   

Norge er et vakkert land! Har du ikke opplevd Norge fra sjøen har du mye å glede deg til. Her byr vi på reisetips og destinasjoner du kan besøke med båt, -uforglemmelige øyeblikk for hele familien!