BÅTBRANSJEFORBUNDET I NORGE

Fritidsbåtkonferansen 2019

Fritidsbåtkonferansen 2019

11.04.2019

Meld deg på nå!

Sjøfartsdirektoratet

Fritidsbåtkonferansen er en møteplass for fritidsbåtbransjen, politikere, offentlige aktører, kompetansemiljøer og frivillige organisasjoner som jobber for sikkerhet i forbindelse med fritidsbåt. Norboat ønsker at bransjen er sterkt representert på årets konferanse.

Fritidsbåtkonferansen ble arrangert for første gang i 2014, og årets konferanse blir den 6. i sitt slag. Programmet i år byr på spennende innslag, hvor blant annet Statens Havarikommisjon for Transport (SHT) skal presentere sin kartlegning av fritidsbåtundersøkelser i 2018. 

Tid og sted
Konferansedagen
Dato: torsdag 25. april
Tid: Registrering fra kl. 08.00. Konferansestart kl. 09.00
Sted: Haugesund
Konferansen holdes på Scandic Maritim i Haugesund.

Kveldsarrangement
24. april, kvelden før Fritidsbåkonferansen, inviterer vi til mat og sosial sammenkomst med litt faglig innhold i kantinen på Sjøfartsdirektoratet. Denne kvelden deler vi også ut Sjøvettprisen, som forøvrig deles ut for aller første gang dette året. Alle som har mottatt tilskudd for sjøvettarbeid fra Sjøfartsdirektoratet kan bli nominert til prisen.
Det er også mulig å booke møterom på Sjøfartsdirektoratet på dagtid for eventuelle møter.
Tid: kl. 19.00, 24. april
Sted: Haugesund

Pris
Pris for konferansen 25. april er 2.000,-
Utstillerplass (2 x 3 m) med ett konferansepass koster 5.000,-
Kveldsarrangementet den 24.april er gratis.

Overnatting
Bestilling av overnatting gjøres i påmeldingsskjema, og kommer i tillegg til konferanseavgiften.

Gratis CE-workshop

I forbindelse med Fritidsbåtkonferansen 2019 inviterer Sjøfartsdirektoratet alle interesserte til en gratis workshop om CE-merking og med spesielt fokus på stabilitet i fritidsbåt. 

Er du produsent eller importør av Fritidsbåt til Norge kan denne Workshopen gi deg svar på mange spørsmål du måtte ha rundt CE merking og ISO standardene knyttet til regleverket. Påmelding på egen link til venstre