BÅTBRANSJEFORBUNDET I NORGE

Båtmesser

Båtmesser

Norboat eier båtmessene Båter i sjøen og Sjøen for alle, bransjens egne og Norges to største båtmesser. Her du får presentert alt du kan ønske deg av båter og utstyr...

Sjøen for Alle

Sjøen for Alle er Norges største båtmesse, og har blitt arrangert siden 1956. Den første Sjøen for Alle ble arrangert i Frognerkilen, og ble åpnet av Kronprins Olav og Prinsesse Astrid. 100 båter ble solgt og messen hadde totalt 25 000 besøkende. Senere har Sjøen for Alle blitt arrangert på Sjølyst, på Norges Varemesse på Lillestrøm samt et par år på Telenor Arena.

Sjøen for alle har i mange år blitt ansett som starten på båtsesongen. Her får du presentert årets nyheter og trender for alle som elsker båtlivet! Sjøen for Alle skal være inspirasjon, kunnskap og glede slik at du kjenner duften av salt sjø, og får en ekte pangstart på den norske båtsommeren.  

Sjøen for Alle 2020 måtte dessverre avlyses som følge av Covid-19 pandemiens utbrudd. Siden pandemien brøt ut har Sjøen for Alle ikke blitt gjennomført, og årene etter pandemien har Norboat ikke lykkes med å samle bransjen rundt en stor, nasjonal, innendørs båtmesse. 

 

Båter i sjøen

Båter i Sjøen er Skandinavias største utendørs båtmesse, og arrangeres på Aker brygge hvert år første uken i september. Dette er nå Norboats største båtmesse, og den største flytende båtmessen i Skandinavia. 

Midt i hjertet av Oslo finner du din nye båt, enten du drømmer om seil, motor, jolle eller yacht, eller er på utkikk etter ny motor eller utstyr til den båten du har i dag.

Båter i Sjøen er en folkefest der drømmer blir født og drømmer blir virkelighet. Vi sees på Aker Brygge!

Neste Båter i sjøen går av stabelen 29.august til 1.september 2024

Les mer på Båter i sjøens egne nettsider 


Båter i Sjøen

Båter i Sjøen

Båter i sjøen

Sjøen for Alle 2020

Sjøen for alle

 

Sjøen for alle