Kurs og møtekalender

Norboats kurs- og møtekalender

Norboats kursperiode er desember til mars hvert år. Nedenstående aktivitetskalender vil inneholde samtlige av våre aktiviteter for medlemmer. Båtmesser og andre aktiviteter finner du på menyknappen øverst. 


Kurs i regi av eksterne partnere

Norboat samarbeider flere eksterne partnere, som tilbyr rabatterte priser på kurs for våre medlemsbedrifter.

Trykk på de ulike logoene for å lese mer om dette hvilke kurs og tilbud de ulike aktørene tilbyr.  

         

Plastreparasjon grunnleggende

Kurset har som formål å gi deltagerne grunnleggende kompetanse innen plastreparasjoner. Bedrifter som ønsker Norboat Autorisasjon som plastreparasjonsverksted avkreves blant annet at ansvarshavende plastreparatør i bedriften har gjennomført kurset og bestått eksamen. Kurset går over tre dager. Første dag starter vi kl 1000 og avslutter kl 1800. Neste dag 0830-1800 og siste dagen 0830-1500. Kurset er teoretisk og praktisk. Alle deltagere MÅ ha med følgende: arbeidstøy, verneutstyr som hørselvern, gass- og støvmaske, hansker mm. Husk også å ta med bærbar PC. Det serveres lunsj alle kursdager.
Kurset er gjennomført.
Kurset er gjennomført.

Plastreparasjon videregående

Kurset bygger videre på innholdet fra Plastreparasjonskurs grunnleggende. Kurset har som formål å gi deltagerne viderekommende kompetanse innen plastreparasjoner.Kurset går over tre dager. Første dag starter vi kl 1000 og avslutter kl 1800. Neste dag 0830-1800 og siste dagen 0830-1500. Kurset er teoretisk og praktisk. Alle deltagere MÅ ha med følgende: arbeidstøy, verneutstyr som hørselvern, gass- og støvmaske, hansker mm. Husk også å ta med bærbar PC. Det serveres lunsj alle kursdager.

Gassinstallasjonskurs en dag

Dette kurset gir deltagerne god innsikt i gjeldende regelverk og anbefalinger knyttet til gassinstallasjoner i båt, samt gjennomgang av alle gassanleggets enkeltkomponenter og virkemåte. Kurset gir også deltagerne kompetanse på kontroll, ettersyn og utskifting av gassanlegg i båt. For å installere nye anlegg anbefales det at man har fagbrev som rørlegger eller lignende i tillegg. Det serveres to måltider ila kurset.
Kurset er gjennomført.
Kurset er gjennomført.

Gassinstallasjonskurs

Dette kurset gir deltagerne god innsikt i gjeldende regelverk og anbefalinger knyttet til gassinstallasjoner i båt, samt gjennomgang av alle gassanleggets enkeltkomponenter og virkemåte. Kurset gir også deltagerne kompetanse på kontroll, ettersyn og utskifting av gassanlegg i båt. For å installere nye anlegg anbefales det at man har fagbrev som rørlegger eller lignende i tillegg. Kurset er også et grunnlag for å søke Norboat autorisasjon som Gassinstallatør

Fagdag Takstmenn

Norboat inviterer til Fagdag TAKST. Fagdagen er forbeholdt Norboat autoriserte Båttakserere, øvrige Takstmenn og inviterte gjester. Hold av dagen, meld deg på her, mer informasjon kommer

For veibeskrivelse trykk her

Kurset er gjennomført.
Kurset er gjennomført.

Medlemsmøte Region SØR

Årets medlemsmøte region SØR avholdes i år som ifjor på Strand Hotell Fevik. Her blir det spennende og givende program med bransjens beste kollegaer rundt bordene. NOrboat sponser både møtet og middag til alle. Region SØR strekker seg fra Farsundområdet i Vest til Kragerøområdet i ØST, men medlemmer fra hele landet er velkomne. Meld deg på i dag. Hotellrom booker du enkelt selv. Husk å oppgi dato, samt at du skal delta på Norboats medlemsmøte, så får du vår spesialpris.

Trykk her for å se programmet

Medlemsmøte Region Midt-Norge

Årets medlemsmøte region Midt-Norge avholdes i år som ifjor på Quality Hotell Augustin i Trondheim, fra lunsj til lunsj. Her blir det spennende og givende program i to dager, med bransjens beste kollegaer rundt bordene. Ikke gå glipp av medlemsmøtetet i Region Midt-Norge. Regionen dekker Trøndelag og Møre og Romsdal, men medlemmer fra hele landet er velkomne. Meld deg på i dag. Du betaler kun 610,- for hele arrangementet, inklusive middag. Norboat sponser resten. (nb drikke til middag utenom) Hotellrom bestiller og betaler du selv dersom du trenger. Husk å oppgi bookingkode 004696 så får du vår spesialpris.

Trykk her for å se programmet

Kurset er gjennomført.
Kurset er gjennomført.

Elektrokurs grunnleggende

Dette kurset dekker grunnleggende elektroforståelse. Kurset starter basic med OHM's lov og grunnleggende strømforståelse, HMS når man jobber med strøm, AC/DC, batteriteknologi, kabler, releer, feilsøkning etter skjema, bruk av multimeter, induksjon, giver-teknologi, generator, startmotor mm. Kurset er utviklet av Andreas Berg ved Båt-Holm og holdes i lokalene til Bilfag Østfold.

Medlemsmøte region ØST

Årets medlemsmøte region ØST avholdes i år som ifjor på Stadion i Fredrikstad, hos Stadion Event. Her blir det spennende og givende program, med bransjens beste kollegaer rundt bordene. Ikke gå glipp av medlemsmøtetet i Region ØST. Regionen dekker Østfold og Follo, men medlemmer fra hele landet er velkomne. Meld deg på i dag. Norboat sponser møtet inklusive lunsj

Trykk her for å se programmet

Kurset er gjennomført.