BÅTBRANSJEFORBUNDET I NORGE

Sjøen for alle større enn på mange år

Leangbukta og Princess på Sjøen for Alle 2020

16.01.2020

Sjøen for Alle 2020 blir mer innholdsrik og innovativ enn på mange år, og vi kan love både nye konsepter og flere store båter. Leangbukta Maritime Senter og Princess er blant utstillerne som kommer tilbake etter noen års fravær.

Leangbukta kommer

Opplev en smak av Leangbukta på Sjøen for Alle 18. - 22. mars!

Båter fra Nimbus, Marex, Bavaria, Greenline, Saga Boats, XO-Boats og Rhea blir noen av blikkfangene som kan oppleves i B-hallen.

Nå er det klart at en smak av Leangbukta Maritime Senter inntar Lillestrøm 18.-22. mars 2020! Båter fra Nimbus, Marex, Bavaria, Greenline, Saga Boats, XO-Boats og Rhea blir noen av blikkfangene som kan oppleves i B-hallen.

Tommelen opp for samarbeid

Per Sårheim, prosjektleder for Sjøen for Alle ved Norges Varemesse, ser frem til at syv importører fra Leangbukta Maritime Senter tar med seg 7 båtmodeller til Norges største båtmesse på Lillestrøm.

"Prosjektet kalles en smak av Leangbukta, og flere av båtene som stilles ut har Norgespremiere. Merkene representerer noe av det beste og mest spennende som fins på markedet, og vi samler dem i B-hallen der messens største og mest eksklusive modeller står utstilt."   les mer

Princess kommer

Gå ombord i Princess V40 og F45 på Sjøen for alle!

Princess er et av storbåtmerkene som har solgt mest i Norge gjennom tidene. De stiller ut modellene Princess V40 som ble lansert i 2019, og en flunkende ny Princess F45. Princess er godt representert i Norge med importører både på Østlandet og Vestlandet. 
 
Per Sårheim forteller:
"I 2020 er ekstra mange båtmerker representert i B-hallen, og det tyder på bevegelse og optimisme i storbåtsegmentet. Situasjonen speiler heldigvis det gode trykket vi merker fra utstillere i de øvrige hallene."