BÅTBRANSJEFORBUNDET I NORGE

Miljø

Miljø

Bærekraft og miljøfokus er viktig for Norboat, og vi oppfordrer alle aktører i bransjen til å tenke miljøvennlige løsninger og sørge for bærekraftige foretningsmodeller. Her har vi samlet litt info om Norboats miljøsatsninger. (denne siden er under utarbeidelse)

Spyleplasser for båt

Norboat er opptatt av at alle bransjens aktører skal ha fokus på bærekraft og en miljøvennlig forretningsprofil. På spyleplasser for båter er det potensielt miljøfintlige stoffer som ikke bør slippes ut i natur eller vann, uten først å filtreres eller samles opp. vGjennom et samarbeide med Norenvi og Norsk Gjenvinning har vi blant annet muligheten for å tilby en komplett miljøløsning for norske marinaer og andre som har spyleplasser. Trykk på bildet under for å lese mer om hvordan du kan oppgradere din bedrifts spyleplass på en rimelig måte.  

Plast, vester & regelverk

Norboat er båtbransjeforbundet i Norge. Vi jobber for båtbransjen, og er samtidig opptatt av å informerer og tilrettelegge for båtbrukere slik at de lett finner regelverk, nyttig info og gode tips og råd. Les mer på våre båtbrukersider som du finner i menyen. 

Trykk på bildet under for å komme direkte til våre miljø- og sikkerhetssider for båtbrukere