BÅTBRANSJEFORBUNDET I NORGE

Herhold Andersen AS og Maritim Båtutstyr går sammen

Herhold Andersen AS og Maritim Båtutstyr går sammen

21.08.2020

Herholdt Andersen AS og Maritim Båtutstyr går sammen om båtutstyrsbutikk i Tønsberg. Pressemelding utstedt 20.august 2020.

Samme sted som i dag

Herholdt Andersen AS har i flere generasjoner solgt båter og båtutstyr fra sine lokaler i Tønsberg. De er et av de største båtvarehusene i Norge, med salg av Axopar, Yamarin, Buster, Jeanneau, Brig og Yamaha. Herholdt Andersen AS har også stort verksted og opplag.


Maritim Båtutstyr er Norges største båtutstyrskjede med sine syv butikker og netthandel. Kjeden har sitt hovedkontor med lager og butikk i Arendal, samt butikker i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo og to i Fredrikstad.


Herholdt Andersen AS og Maritim Båtutstyr vil fra januar 2021 gå sammen om å drive båtutstyrsbutikk fra Herholdt Andersen sine lokaler i Tønsberg. Butikken vil være på samme sted som i dag, men vil omprofileres til å være en Maritimbutikk med det det innebærer av varesortiment etc. Den nye butikken vil være eid av Maritim og Herholdt Andersen AS. Den hyggelige og kunnskapsrike betjeningen du finner i butikken i dag, vil også være en del av den «nye» Maritimbutikken. Herholdt Andersen AS vil fortsette å selge båter i de samme lokalene som tidligere.

Stolte

«Vi er veldig stolte av å få til et samarbeid med Herholdt Andersen, og gleder oss stort til å åpne en åttende butikk her i Tønsberg. Vi ønsker å tilby et rikt utvalg av båtutstyr kombinert med god service til alle kunder i Vestfold og Telemark og omegn. «Vi er heldige med å komme inn et veletablert lokale med dyktige ansatte. Et båtvarehus med båter fra Herholdt Andersen og båtutstyr fra Maritim tror vi vil være et flott tilbud til både nye og eksisterende kunder», sier Andreas Nilsen, som er leder for Maritim Båtutstyr.

Vi ser at det blir mer og mer krevende å «stå alene» i en tøff utstyrsbransje, og er veldig glade for denne avtalen. Vi ønsker å konsentrere oss om salg av båter og motorer, samt service og opplag. Vi representerer i dag de sterkeste merkevarene på båt og motor. Det er en trygghet å få med Maritim på laget, som den mest profesjonelle aktøren i bransjen. sier Pål Herholdt, som er daglig leder for Herholdt Andersen AS. Spørsmål besvares av:

Pål Herholdt, daglig leder Herholdt Andersen AS. +47 92 89 92 92
Andreas Nilsen, administrerende direktør Maritim Båtutstyr, +47 90 77 54 50