BÅTBRANSJEFORBUNDET I NORGE

MetsTrade 2020 avlyst

MetsTrade 2020 avlyst

27.08.2020

MetsTrade 2020 følger inn i rekken over avlyste båt- og utstyrsmesser dette året, som følge av Covid 19

Great Sadness

"METSTRADE and RAI Amsterdam announce with great sadness that the Marine Equipment Trade Show, which was scheduled on 17-19 November in RAI Amsterdam, has been cancelled" heter det i pressemeldingen. 

MetsTrade har vært arrangert uavbrutt i 32 år, og er verdens største utstyrsmesse innen båtbransjen. De norske utstillerne pleier å samles rundt en Norsk Paviljong under regi av Norboat - Båtbransjeforbundet i Norge, hvilket også var planlagt i år. MetsTrade følger nå i rekken over avlyste båt- og utstyrsmesser som må avlyses på grunn av Covid 19. 

Ingen vei utenom

"Vi har jobbet mot en trygg og suksessfull MetsTrade med sterkt engasjement. Avlysningen av MetsTrade 2020 har vært et stort skudd for baugen for teamet og meg selv, men etter å ha lyttet til de mange stemmene fra den maritime industrien, herunder utstiller komiteen, ICOMIA, partnere og aksjonærer så er dette den eneste riktige beslutninge vi kunne gjøre. Teamet jobber nå med våre partnere rundt ulike digitale løsninger som kan knytte den maritime industrien sammen i disse vanskelige tider" fritt oversatt etter sitat fra Niels Klarenbeek, Maritim Direktør for Metstrade.

Norboat vil fortsette å jobbe for en sterk og stor Norsk Paviljong på MetsTrade 2021 og regner med at Båtbransjen i Norge kommer sterkt på banen neste år.