BÅTBRANSJEFORBUNDET I NORGE

Norboat og Finn.no arrangererer Båtmessen.no

Båtmessen.no 9.-25.april

29.01.2021

Et samarbeid mellom Finn.no og Norboat

Starten på sesongen

Båtmessen.no går av stabelen 9.-25.april

Er du utstiller? Les alt om den digitale båtmessen i den røde faktaboksen lenger ned på siden!

Start båtsesongen 2021 med et besøk på den digitale båtmessen. Dette blir et godt alternativ for båtfolket, nå som koronarestriksjonene fortsatt medfører at det ikke blir mulig å gjennomføre noen fysiske båtmesser våren 2021. 

Båtmessen vil deles opp i ulike haller, og vil inneholde stands for båt, motorer og utstyr. Den digitale båtmessen vil oppleves som oversiktlig, og det vil være enkelt for besøkende å finne frem til sin aktuelle båttype eller båtmerke. Det legges opp til chat-løsning, podcast, inspirerende- og nyttige artikler og mye mer. 

Dette blir våren høydepunkt for alle båtinteresserte og vil kickstarte båtsesongen 2021

For Norboat

Norboat har inngått et samarbeid med FINN.NO om en digital båtmesse. Avtalen som er fremforhandlet innebærer at stands på Båtmessen.no blir eksklusivt for Norboat medlemmer.

Er du utstiller? Les alt om den digitale båtmessen i den røde faktaboksen lenger ned på siden!

FINN er Norges største markedsplass, og har lang erfaring med å utvikle vellykkede digitale løsninger. FINN er en del av mediekonsernet Schibsted, og er en av de mest besøkte nettstedene i Norge. Sammen med FINN og Schibsted får vi en enormt stor dekning for å nå det Norske folk med denne messen. Vi er derfor helt sikre på at vi får et godt produkt for våre medlemmer, og som vil gi utstillerne unik synlighet i mange kanaler mens messen pågår.

 Alle utstillerne vil også få god oppfølging og veiledning når de skal sette opp sine stands.

Se faktaboksen lenger ned på siden for å lese alt du lurer på om Båtmessen.no

Vi kommer tilbake til dere med mer informasjon om både løsningen og de ulike pakkene utstillere kan bestille.

Har dere spørsmål allerede nå kan dere ta kontakt med:

 Christian Broch Korsbøen - Event Manager Norboat

cbk@norboat.no

eller

Ole Martin Larsen - Bransjeansvarlig i FINN.no BÅT

oml@finn.no


ALT OM BÅTMESSEN.NO

Åpnes for publikum fredag 9.april kl 12:00

Dette vil være en nasjonal, digital båtmesse og det er derfor merkevarene som skal presenteres for publikum, i første rekke. Av den grunn er det importørene og produsentene som vil eie de digitale standene og videre samkjøre sin deltagelse med forhandlernettet sitt. 

Denne messen vil deles inn i messehallene «Landstedbåter», «Seilbåter», «Store båter», «Båtmotorer» og «Utstyr og tilbehør». Bestilling av utstillerplass åpner onsdag 10. februar klokken 12:00.

Dersom du er interessert i å stille ut, ber vi deg sende en henvendelse til bestilling@batmessen.no med ønsket tidspunkt for et møte.

Vi ønsker dialog med alle utstillere fordi denne messen skal arrangeres for første gang og det er rekke utstiller-pakker og produkter å velge mellom. Utstillerpakkene koster fra kroner 30.000,-.

 Vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt med oss så fort som mulig, via bestilling@batmessen.no .

NB! Det vil her være standplass plass til alle som vil stille ut, men det er også produkter og plasseringer som det vil være begrenset tilgang på. Dette er for eksempel «dagens tilbud» som vil vises øverst på forsiden. Her vil «førstemann til mølla» prinsippet gjelde.

Hva kan jeg forvente av trafikk på båtmessen.no?

FINN har gjennomført én digital caravanmesse tidligere og selv om det er lite ved båtmessen.no som minner om den digitale caravanmessen, så ble denne gjennomført med samme markedsføringsmodell. Basert på dette, og forholdet mellom båtrelatert- og caravanrelatert interenettrafikk, forventer vi mellom 110.000 – 150.000 besøk i løpet av perioden 9-25. april. I tilsvarende periode i fjor hadde finn.no/båt mer enn 10 millioner sidevisninger, 1 million besøk og over 360.000 unike besøkende.

 Hva vil nettsiden båtmessen.no inneholde?

Publikum på denne messen vil bli møtt av stands for landstedbåter, seilbåter, store båter, båtmotorer og utstyr tilbehør. Produktene vil bli presentert både skriftlig og visuelt og man kan komme i kontakt med utstillerne gjennom å sende inn et skjema eller ved å bruke live chat, dersom utstiller har aktivert dette. I tillegg vil de finne en podcast som de kan høre på mens de orienterer seg. Messesiden vil også inneholde et digitalt messemagasin med innhold som treffer alle, fra de som er helt ferske og vurderer båtlivet, til de som har vært båtfolk i en årrekke. Båtmessen.no vil også ha en konkurranse gående gjennom hele messeperioden med en hovedpremie og dagspremier.

Hva er Norboat sin rolle?

Etter avtale med FINN er Norboat medarrangør av denne digitale messen. Det er FINN.no som står for den tekniske utviklingen, men Norboat har en meget sentral rolle i utformingen og produktutviklingen. Det er gjort et grundig arbeid med utviklingen og hovedfokuset har vært å gi publikum en oversiktlig messe hvor de enkelt kan orientere seg og komme i kontakt med utstillerne av den- eller de varene de finner mest interessant. I tillegg har det vært viktig å bygge opp båtmessen.no med innhold som gjør at vi treffer et bredt båt-publikum når messen skal markedsføres.