BÅTBRANSJEFORBUNDET I NORGE

Rabatt på nye biler hos Albjerk Bil

Rabatt på nye biler hos Albjerk Bil

Norboat har fremforhandlet en rabattavtale på alle biler hos Albjerk Bil, som gjelder for alle Norboats medlemsbedrifter og deres ansatte, både til privat- og firmabruk.

Norboat medlemsrabatt

Albjerk Bil er merkeforhandler for Volkswagen, Audi, Skoda og Volkswagen Nyttekjøretøy, i tillegg til et stort salg av brukte biler. Samlet leverer de tre avdelingene rundt 6.500 nye og brukte biler i året ved hjelp av 240 dedikerte og dyktige medarbeidere.

Albjerk bil tilbyr nå Norboats medlemsbedrifter og deres ansatte gode rabatter på nye biler, både til firma- og privatbruk. Du som medlem kan derved også kjøpe din neste privatbil med Norboats medlemsrabatt:

Audi, Skoda, VW bensin/diesel    10% rabatt

Audi, Skoda, VW hybrid    9% rabatt

Audi, Skoda, VW elektriske biler    6% rabatt

*Frakt og leveringskostnader kommer i tillegg. Det gis ikke rabatt på spesial-/kampanjemodeller eller kampanjepakker. Rabatter beregnes i prosent på grunnlag av til enhver tid gjeldende listepirser og engangsavgift. Norskmontert utstyr inngår ikke i rabattgrunnlaget. 

 

Dekker dine bilbehov

Med vårt tette samarbeid med Norboat har vi mulighet til å bistå deres medlemmer med uttak av biler på våre avdelinger i Drammen og Lier, og tilby god service og oppfølging. Les mer om Albjerk og finn din neste bil på 

https://albjerk.no 

 Kontakt Paal Gulliksen-Werpen på

tlf: 948 63 985

epost:  Paal.Gulliksen.Werpen@albjerk.no  

 

ALBJERK BIL DRAMMEN

Ing. Rybergsgt 94-102

3027 Drammen

 

 ALBJERK BIL LIER

Ringeriksveien 5

3414 Lierstranda

 

ALBJERK BIL RINGERIKE

Dronning Åstas gate 22

3511 Hønefoss

 


Enter title here

Enter title here