BÅTBRANSJEFORBUNDET I NORGE

Klar for sjøen

Klar for sjøen

AV-OG-TIL er en kampanjeorganisasjon for alkovett. De har hvert år en kampanje med fokus på alkovett til sjøs - Klar for sjøen.

Vent med ankerdrammen til du er fortøyd

AV-OG-TIL er en kampanjeorganisasjon for alkovett. De har hvert år en kampanje med fokus på alkovett til sjøs - Klar for sjøen. Under mottoet "å være klar for sjøen er å være klar i hodet" ønskes det å rette fokus på promille og båtbruk.

Klar for sjøen er et samarbeid mellom Røde Kors, KNBF, Politiet, Redningsselskapet, Friluftsrådene, Kystvakten, Sjøfartsdirektoratet, Oslofjordens Båteierunion og Norboat.

Hver sommer rulles det ut en ny kampanje hvor samarbeidspartnere kan bestille materiell til eget bruk. Norboat er samarbeidspartner og flere av våre medlemmer bidrar positivt i dette prosjektet med å spre et viktig budskap.

Kampanjen i 2015 ble en stor suksess med en reklamefilm som ble en viral hit med over 11 millioner visninger verden over, og etter dette er det laget flere oppfølgingsfilmer som du kan se ved siden av.

Nettsiden med mer informasjon finner du her.

 

Ekte kapteiner drikker kaffe, ikke Cava

Alle ønsker vi å være gode kapteiner. Uansett om skuta er en liten jolle med påhengsmotor, eller på størrelse med hurtigruta.

Vi ønsker å nyte friheten og unngå pinlige episoder forårsaket av nybegynnerfeil. Et klart hode er viktig uavhengig av antall fot du skal manøvrere. Det har de erfarne kapteinene for lengst funnet ut. Og de sverger oftest til kaffe på turen.

Hvordan og hvor kaffen brygges er det mange og delte meninger om.  Men det er kaffe i koppen. Ikke cava. Ikke konjakk. Ikke craft-beer.

Klar for sjøen-kampanjen 2020 ønsker å fremsnakke de sikkerhetsorienterte og erfarne båtfolka. Og inspirere andre til å følge deres eksempel. Kampanjens konsept er nettopp kaffe framfor cava. 

Kampanjefilmen for 2020 publiseres her fortløpende, og du kan dele dem i sosiale medier. Slik kan du bidra til en trygg og god båtsommer for hele båt-Norge.


Klar for sjøen 2020 - 2

Klar for sjøen 2020

Klar for Sjøen 2019 - 2

Klar for Sjøen 2019 - 1

Klar for Sjøen 2018

Klar for Sjøen 2017

Klar for sjøen 2016

Klar for Sjøen 2012

Klar for Sjøen 2011

Klar for Sjøen 2010