BÅTBRANSJEFORBUNDET I NORGE

Sjøen for alle lanserer stor nysatsning

Sjøen for alle lanserer stor nysatsning

20.12.2019

Alt innen fiske &fangst

Fantastisk nyhet

Nå på på tampen av 2019 lanserer vi en fantastisk nyhet til alle messebesøkere som elsker å fiske. Sjøen for Alle vil i 2020 få en egen hall dedikert til sports- og fritidsfiske. «Sjans i havet» er en skikkelig gavepakke til de som ønsker å håve inn neste års storfangst.

Gi bort en Sjans i havet til jul

Har du noen du ikke aner hva du skal gi til i julegave? Eller kjenner du noen som rett og slett trenger litt fiskelykke? Det splitter nye området i Hall E heter Sjans i havet og blir en super boltreplass for de med sans for å fiske fra båt.

Bjørn Tore Kjølholt (bildet under) er utstilleransvarlig for Sjans i havet, er ambassadør for Norges Jeger og Fiskerforbund, og eier en av Norges største fiskeblogger.

Besøkende får oppleve fiskebåter, foredrag og utstyr til sport og fritidsfiske – og siste nytt innen alt fra elektronikk og redskap til teiner og ruser. Området blir en plass der nybegynnere så vel som erfarne finner informasjon og kunnskap, sier utstilleransvarlig Bjørn Tore Kjølholt:

– Stikkord for hva som oppleves er inspirasjon og fiskeglede. Og for å gjøre det ekstra lett å glede seg til 18. – 22. mars, kjører vi akkurat nå en kampanje med 60 % rabatt på inngangsbillettene til Sjøen for Alle.

Båt – en nøkkel til frihet og fiskeglede
I tillegg til fiskebåter, er det også produkter til hummerfiskeren, garnfiskeren, havfiskeren og til de som fisker med stang på plass. Kjølholt sier:

– Utstillerne har med seg alt fra nyskapende elektronikk og siste nytt innen elektriske båtmotorer, til enkle verktøy for hobbyfiskeren. Du får oppleve produkter som revolusjonerer måten vi bruker båt til å fiske med. Målet med Sjans i havet er at du skal lære noe nytt – og ikke minst få lyst til å prøve noe nytt!

Litt underholdning blir det også – flere utstillere har med seg proffe fiskere som demonstrerer utstyr, og allerede nå har vi sikret oss dyktige foredragsholdere som briljerer innenfor sine respektive fagområder.