BÅTBRANSJEFORBUNDET I NORGE

METSTRADE 2019

METSTRADE 2019

06.11.2019

Norboat stiller også i år med egen stand på METSTRADE 19.-21.november. Vi ønsker alle våre medlemmer velkomne til å besøke den norske paviljongen og minner om at gratisbilletter må bestilles innen 11.november.

Norsk Paviljong

METSTRADE er verdens største og internasjonale bransjetreff, og i dagene 19.-21.november møtes den representanter fra fritidsbåtbransjen i de enorme messehallene til RAI.

Tradisjonsrike Amsterdam huser disse dagene innovasjon, markedsutvikling og netverksbygging. Også i år stiller Norboat med egen stand, som en del av den Norske Paviljongen, som i år består av Sleipner, Polyform, Ertec, Sensario og Norboat. 

Norboat ønsker samtlige representanter fra våre medlemsbedrifter velkomne til å besøke oss på stand, og håper dere tar kontakt dersom det er noe vi kan bidra med. Som Norboat medlem kan du hente din gratis billett lenger ned på siden...

METS 2020

Vi er allerede i gang med å planlegge METS 2020. Norboat satser sterkt og håper vi kan realisere planene om ytterligere norsk deltagelse i 2020. Dersom du kan tenke deg å være en del av den norske paviljongen 2020 ber vi deg ta kontakt med oss snarest, da hallkartene tegnes ut allerede på nyåret. Vi kan allerede nå røpe at flere medlemsbedrifter har sagt seg positive til å delta neste år, og Norboat håper vi med dette kan sette Norge på kartet igjen blant den internasjonale båtbransje. 


Hent din gratis Norboat billett til METS 2019

Som medlem i Norboat får du her gratis billett til METSTRADE 2019.   Trykk på linken for å hente din billett:   Hent din gratis Norboat billett til METS 2019