BÅTBRANSJEFORBUNDET I NORGE

Sjøen for alle utvider

Sjøen for alle utvider

18.02.2020

Stor 

Større

Størst

Starten på båtsesongen!

Tenker du noen gang på havet? Selvfølgelig gjør du det!

Norges desidert største båtmesse Sjøen for Alle arrangeres 18.-22.mars på Norges Varemesse, Lillestrøm. Årets båtmesse blir ikke bare større, men også mer innholdsrik og mer spennende enn på flere år. Det er med stolthet vi kan invitere hele båtfolket til starten på årets båtsesong.

Norboat regner med at det blir enda flere besøkende på årets Sjøen for Alle enn på flere år. Den fraværende vinteren gjør at båtfolket allerede er våryre, og det ligger an til en flott sesong.

Båtsesongen starter hos oss, enten du liker vannsport, har hytte ved sjøen, drømmer om store yachter og luksusbåter, eller ser etter en ny og mer miljøvennlig påhengsmotor til den båten du allerede har. Hele båtbransjen samles for å vise deg alt vi har å by på. Her finner du gode messetilbud, og en stor bredde i båter og båtutstyr. 

 

 

Kjøp dine rimelige billetter til Sjøen for Alle her!

Flere store båter!

B - hallen blir en av årets mange høydepunkter.

Det bugner over av store lukseriøse båter og toppmodellene fra de fremste produsentene. Her finner du båter fra Princess, Fairline, Riva, Viknes, Targa, Skilsø, Cormate, Marex, Saga, Bavaria, Rhea, Nimbus, XO, Greenline, Candela, X-shore, Nord Star, Sargo og flere andre. 

Velkommen til årets Båtmesse på Lillestrøm

 

På Sjøen for Alle kan du i år få med deg verdenspremiere fra Nordkapp når de viser frem sitt flaggskip 905 Gran Coupe. Axopar har premierevisning på sin 37XC, og X-Shore lanseres som havets Tesla. 


Er du glad i fiske og fangst?

Da har vi en god nyhet. Det hele nye konseptet Sjans i Havet er en storsatsning på årets Sjøen for Alle! Dette er en skikkelig gavepakke til alle som ønsker å håve inn årets storfangst. Sjans i Havet finner du i E hallen og her presenteres utstyr og båter for fangst og fiske. Her blir det også foredrag om sport- og fritidsfiske, og det siste nye fra elektronikk og redskap til teiner og ruser. Enten du er nybegynner eller erfaren kan du få påfyll av informasjon og kunnskap. Primus motor for Sjans i Havet er Bjørn Tore Kjølholt, som er godt kjent innen fiske- og trollingmiljøer i Norge!  

Trykk på bildene for å lese mer om årets nye storsatsning Sjans i Havet!