BÅTBRANSJEFORBUNDET I NORGE

Båter i Sjøen 2021 avlyst

Båter i Sjøen 2021 avlyst

16.08.2021

Årets flytende høydepunkt avlyst

Covid-19

Norboat setter sikkerheten til våre utstillere, besøkende og samarbeidspartnere som høyeste prioritet, og dette er årsaken til at vi dessverre ser oss nødt til å avlyse Båter i Sjøen 2021.

Dette har vært en tung beslutning å ta, men da vi ikke kan garantere et trygt og sikkert arrangement er det dessverre den eneste rette beslutningen. Vi ser en hurtig økende smittetrend i samfunnet og står uten garantier for hvordan den videre utviklingen vil være de neste ukene.

Vi har vært i tett dialog med både Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet og sikkerhetsteamet vi har leid inn i forbindelse med båtmessen. Vi har også lyttet til innspill fra mange av våre medlemsbedrifter og øvrige utstillere den senere tiden, som har uttrykt stor grad av usikkerhet rundt arrangementet og sin deltakelse.

Hensikten med Båter i Sjøen er å gi utstillere og besøkende gode opplevelser, men slik smittesituasjonen og restriksjoner er i dag mener vi som arrangør at dette ikke ville blitt tilfelle og at det dermed er mest riktig å avlyse arrangementet.

Kontaktinformasjon

Daglig leder

Magnus Ryhjell

Tlf: 975 31 157

Epost: magnus@norboat.no

 

Prosjektleder

Christian Broch Korsbøen

Tlf: 470 59 237

Epost: cbk@norboat.no

 

Medlemsansvarlig

Thomas N Bjønness

tlf: 905 29 911

Epost: tnb@norboat.no


Benytt muligheten til å søke blant årets påmeldte båter

På Båter i Sjøen . no kan du søke i alle båtene som var påmeldt årets messe. Kanskje kan du finne din neste drømmebåt i dag? Trykk her