BÅTBRANSJEFORBUNDET I NORGE

Norboat flytter

Norboat flytter

13.09.2021

Norboat administrasjonen flytter til Veritasparken på Høvik

Båtbransjens hus

Før sommeren fikk Norboat administrasjonen informasjon fra gårdeier om at Fornebuveien 3, hvor vi i dag sitter, skal totalrenoveres og omgjøres til kontorfellesskap. Etter dialog med gårdeier, ble det klart at den resterende leieperioden Norboat har rett på vil være preget av mye støy og at våre lokaler tidvis ville bli svært ugunstige, både for daglig drift, kurs og møter.

Etter en grundig prosess er vi svært fornøyd med å kunne meddele at vi om kort tid flytter til Veritasparken på Høvik i Bærum som eies av stiftelsen Det Norske Veritas. Vi har hatt en meget positiv og effektiv prosess med Det Norske Veritas Eiendom, som fra første stund viste stor interesse for å få Norboat til Veritasparken. Allerede i slutten av september flytter vi til Veritasparken, men blir sittende i midlertidige lokaler frem til 1. november 2021, da DNV Eiendom skal tilpasse lokalene for oss, før vi flytter inn. At prosessen i tillegg endte med en vesentlig kostnadsbesparelse for Norboat, gjør at vi er svært godt fornøyd med utfallet.

Møteplass for bransjen

Veritasparken er, etter manges mening, et av Norges flotteste kontoranlegg. Anlegget har store grøntarealer og strekker seg helt ned til vannkanten, hvor det er både promenade, båtbrygge og badebrygge. Veritasparken ligger ca midt mellom Fornebu og Sandvika i Bærum. Norboats nye lokaler ligger i første etasje i et av de opprinnelige mursteinsbyggene i parken, kun 0,02 nautiske mil fra bryggekanten. Det er rikelig med gratis gjesteparkeringsplasser på området, i tillegg til at DNV har egne shuttlebusser fra Sandvika, Lysaker og Skøyen hvert 15. minutt, hver morgen og ettermiddag, som man kan benytte seg av. Når de nye lokalene er ferdig tilpasset, vil de blant annet inneholde et flott kurs- og møterom, så her er det bare å glede seg til å komme på kurs eller møte hos oss.

Som leietaker vil vi ha tilgang på alle fasiliteter på området, hvilket betyr at de som ønsker det faktisk kan komme sjøveien når de skal besøke oss.

Vi gleder oss til å ønske dere hjertelig velkommen til båtbransjens hus i Veritasparken senere i høst.