BÅTBRANSJEFORBUNDET I NORGE

Oppgang for Sjøen for alle

Oppgang for Sjøen for alle

05.04.2019

28.151 BESØKTE SJØEN FOR ALLE!

Fantastisk oppslutning

Baatsans.no snakket med Leif Bergaas hos bransjeforbundet Norboat, som er godt fornøyd med 5% økning og en fantastisk oppslutning om Norges største båtmesse.
Sjøen for Alle båtmessen 2019 er nå historie og vil bli husket som vel gjennomført etter alle kunstens regler. Alt fra innflytting, positive holdninger, brukbart salg, gjennomgangshall og utstillere. Messesenteret viser at det er en hensiktsmessig markedsplass og når vi har gått inn på et nytt samarbeid på 6 år, kan senteret satse friskere og mer langsiktig. Vi har en god relasjon, sier Bergaas.
 
Eksakte tall på båtsalg er ikke så lett å gå ut med, men alle de store motorimportørene raporterer om godt salg, og hos Motebrygga ble omsetningen doblet  fra i fjor på salg av maritim bekledning. Båtutstyr har det også godt jevnt og trutt av, for alle som allerede er eier av båt, som ønsker å fornye seg litt eller finne nye ”duppedingser” foran en ny sesong. Båtforhandlere av storbåt melder om økt interesse og gode leads å arbeide videre med.
 

VB-Medias Vetle Børresen, som er en av mediepartnerne til Sjøen for Alle, deler oppfatning av en meget god messe. De leverte Messerapport hver dag til alle utstillerne og fikk gode tilbakemeldinger om stor optimisme i bransjen. Sjøen for Alle fikk også god media dekning både i TV2´s God Morgen Norge, Nitimen og ellers i bransje- riks og lokalmedia.
 
Årets båtkommune ble utdelt.
Hvert år deler KNBF, Båtens Verden, Telenor Kystradio, Kystverket og Norboat ut prisen Åretsbåtkommune under Sjøen for Alle. I år gikk prisen til Midsund kommune på nordvest-landet, og ordfører Odd Helge Gangstad tok i mot heder og ære på foredragsscenen i D-hallen.

kilde: http://batsans.no/artikler/2653 
 
Besøkstallene 2019 dag for dag: 
 
Tirsdag:  5029
Onsdag:  2904
Torsdag:  3766
Fredag:   4261
Lørdag:   7004
Søndag:  5187


18.-22.mars 2020 braker det løs på Lillestrøm igjen!

Gå ikke glipp av neste års Sjøen for alle. Merk deg datoen allerede nå. Trykk her for å gå til Sjøen for alle på nett